Wie ben ik?

Glenn Ederveen, geboren op 17/07/1994 te Kesteren. Op het moment volg ik de niveau 4 Ondernemend meubelmaker/(scheeps)interieurbouwer opleiding op het Hout- en Meubileringscollege, in combinatie met het excellentieprogramma en de specialisatie ontwerpen.


Ik ben erg leergierig, probeer daarom ook altijd nieuwe dingen uit ook al kost dit mij veel tijd en moeite. Zo heb ik stage gelopen bij meubelmakers en interieurbouwer maar ook bij een botenbouwer, kunstenaar, antiekhandelaar en een decor bouwer waar ik staal heb leren bewerken (lassen, tiggen, slijpen etc etc) Tijdens het excellentie programma krijg ik ook veel workshops over bijvoorbeeld ontwerpen, kunst, tekenprogramma’s en nog veel meer.

 

Het prettige van mijn opleiding is dat je veel ruimte en tijd krijgt om jezelf te kunnen ontwikkelen. Zolang je het zelf maar echt wilt.

 

Met alles wat ik hier leer zou ik graag een docent worden op het Hout- en Meubileringscollege te Rotterdam. Nu assisteer ik al op de maandag avond aan de volwassen avondcursisten. Dit vind ik zo leuk dat ik later in de toekomst graag docent wil worden. Voordat ik dit wil gaan doen ga ik eerst wat jaartjes werkervaring op doen! Maar wie weet wat de toekomst brengtContact

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.