Met DeurLijnen, geef je interieur een moderne boost! Vernieuw saaie deuren met horizontale of verticale lijnen. Betaalbaar en zorgeloos. Neem vandaag nog contact op voor een eigentijdse upgrade!

DeurLijnen concept

Met ons unieke concept creëren we drie of vier subtiele lijnen op het oppervlak van jouw deur, zowel horizontaal als verticaal mogelijk, afhankelijk van jouw wensen.

Deze eenvoudige ingreep heeft een verbluffend effect dat de uitstraling van je deuren volledig vernieuwt.

Ontdek nu hoe we met dit idee jouw deuren naar een hoger niveau tillen.

Transformeer jouw deuren,
vernieuw je ruimte!

Als ervaren meubelmaker heb ik tijdens de uitdagingen van de coronapandemie mijn expertise uitgebreid naar een nieuwe en succesvolle dienst.

Met een kosteneffectieve aanpak, die aanzienlijk voordeliger is dan het aanschaffen van nieuwe deuren, bied ik de mogelijkheid om jouw bestaande deuren te transformeren van saai naar eigentijds en stijlvol. Neem contact met me op en samen plannen we een geschikte datum.

Veelgestelde Vragen

Waar ga je naartoe?

Mijn werkgebied omvat heel Nederland, waarbij ik mijn routes zo plan dat ik meerdere klanten in dezelfde regio op dezelfde dag kan bedienen, wat resulteert in lagere transportkosten voor jou.

Hoe werkt het?

Neem contact op en maak een afspraak. Op de afgesproken dag hoef je alleen thuis te zijn om de deur voor ons te openen - de rest regelen mijn collega en ik. Binnen een tijdsbestek van ongeveer 5 minuten per deur voltooien we de transformatie.

En daarna?

Geniet daarna direct van het nieuwe uiterlijk, dat moeiteloos een moderne charme toevoegt aan jouw interieur. Wil je een stapje verder gaan? Dan kun je er ook voor kiezen om de deuren zelf te schuren en te verven. Laat je deuren schitteren als blikvangers met deze eenvoudige, doch prachtige metamorfose!​

Wat zijn de kosten?

Voor elke deur geldt een tarief van 35€. Op elke zijde van de deur worden 3 of 4 lijnen aangebracht. Het minimale aantal deuren is 2. Daarnaast zijn er transportkosten van 45€ van toepassing.

Mijn deuren zijn hol, kan dit?

Natuurlijk, absoluut geen probleem.

Deuren met lijnen moderne overloop

Tevreden klanten

5/5